Audacity

Audacity 2.4

Gratis
Ljudredigerare med ljud inspelningen anlagen
Användarbetyg
4.1  (1,116 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
2.4.2 (Se alla)
Utvecklare:
Audacity Team
Redigerar ljud filer genom att lägga till effekter och snedvridning, skärning, trimning eller sammanfoga flera ljud tillsammans, ändra pitch nivåer, tempo, eller loudness, etc. Spela in ljud från mikrofonen och konvertera mellan FLAC, WAV, AIFF, etc.
Audacity är en gratis, lätt att använda, multi-track audio editor och skrivare för Windows, Mac OS X, GNU/Linux och andra operativsystem. Gränssnittet är översatt till många språk.

Audacity är fri programvara, som utvecklats av en grupp frivilliga och distribueras under GNU General Public License (GPL). Fri programvara är inte bara utan kostnad (som i "fri öl"). Det är fri som i frihet (som "free speech"). Fri programvara ger dig friheten att använda ett program, studera hur det fungerar, förbättra det och dela det med andra. För mer information, besök Free Software Foundation.

Program som Audacity finns även som kallad öppen källkod, eftersom källkoden är tillgänglig för alla att studera eller använda. Det finns tusentals andra program med fri och öppen källkod, bland annat webbläsaren Firefox, LibreOffice eller Apache OpenOffice office-sviter och hela Linux-baserade operativsystem som Ubuntu.

Recensionssammanfattning

Fördelar

  • Fungerar med alla populära ljudformat
  • Allt kan ångras eller göras i ett klick

Nackdelar

  • Inga
Info uppdaterad: