Audacity

Audacity 2.4

Gratuit
Editor audio cu capabilităţi de înregistrare a sunetului
Evaluare utilizator
4.1  (1,116 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
2.4.2 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Audacity Team
Editează fişiere audio prin adăugarea de efecte şi denaturări, tăiere, fasonare sau asocierea mai multor sunete, schimbarea nivelurile de teren, tempo-ul, sau intensitate, etc. Înregistrare audio de la microfon şi de a converti FLAC, WAV, AIFF, etc.
Audacity este un editor și recorder audio pe mai multe canale, oferit gratuit, ușor de utilizat, compatibil cu Windows, Mac OS X, GNU/Linux și alte sisteme de operare. Interfața este tradusă în mai multe limbi.

Audacity este un program gratuit, dezvoltat de un grup de voluntari și distribuit sub licenta GNU General Public License (GPL). Software-ul gratuit nu oferă numai beneficiul de a nu costa nimic. Este "liber" in sensul că oferă liberate (cum este "libertatea de exprimare"). Software-ul "liber" vă dă libertatea de a folosi un program, de a studia cum funcționează, de a-l îmbunătăți și de a-l împărtăși celorlalți. Pentru mai multe informații accesați Free Software Foundation.

Programele ca Audacity sunt de asemenea numite "open source", deoarece codul-sursă este disponibil pentru oricine dorește să-l studieze sau să-l folosească. Există mii de alte programe gratuite de tip "open source", inclusiv browser-ul web Firefox, suitele de programe de birou LibreOffice sau Apache OpenOffice lși toată familia de sisteme de operare bazate pe Linux, cum ar fi Ubuntu.

Sumarul recenziei

Pro

  • Funcționează cu toate formatele populare audio
  • Totul poate fi anulat sau refăcut cu un singur clic

Contra

  • Nici Unul
Informații actualizate în data de: